5 metode prin care să trăiești mai sănătos

Din păcate perioada în care trăim nu este chiar cea mai optimă pentru noi dacă stăm să ne aducem aminte de la începutul omenirii și până acum. În prima fază putem spune că totul e super ok dacă ținem cont de cât de mult a avansat tehnologia, de lucrurile la care acum avem acces non-stop pe când de mult nici nu existau iar comparațiile pot continua.

Probabil acum vă întrebați unde e problema dacă am spus doar avantaje. Ideea e că în majoritatea cazurilor degeaba putem beneficia de atâta tehnologie dacă nu știm să ne folosim de aceasta și mai mult ne autodistrugem. Am scris așadar 5 metode prin care să trăiești mai sănătos și să o lași mai moale cu tehnologia.

Fă mai mult sport – Fă-ți timp pentru orice sport deoarece toate te vor ajuta într-o oarecare măsură, indiferent de natura acestora. Alege-l pe cel care-ți place cel mai mult.

Renunță la mâncarea nesănătoasă – Mișcarea și mâncarea sunt cele mai importante capitole aici, renunță la grăsimi, sucuri, prăjeli și fast-food.

Investește-ți util banii – Învață să nu-ți mai cheltuiești banii pe lucrurile care te leagă de ele cu o sfoară și te încetinesc. Cumpără chestii care îți vor consolida sănătatea.

Folosește-te de gândurile pozitive – Ceea ce gândim sunt semințele iar ceea ce ni se întâmplă reprezintă recolta. Așadar vom trăi ceea ce gândim. Gândiți mereu cât mai pozitiv și o să aveți multe surprize.

Utilizează cât mai puțin device-urile – Tehnologia e bună dar nu în exces. Nu mai sta cu orele la calculator, nu mai vorbi 5 ore la telefon, nu te mai uita la televizor toată noaptea.

Oamenii încep încetul cu încetul să deschidă cât mai mult ochii și să vadă ceea ce se întâmplă greșit cu ei și cu lumea din jurul lor însă mai avem de așteptat până când toți vor alege să trăiască așa cum ar fi cel mai benefic pentru ei. Deocamdată tot ce putem face e să încurajăm trăitul sănătos și să ne schimbăm chiar noi prima dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *