American Horror Story – tot ce se știe despre episodul 9

Serial horror prin excelenta, American Horror Story revine cu sezonul cu numarul 9 care se dezvaluie incetul cu incetul. Data difuzarii, casting, intriga…iata tot ce trebuie sa stii despre noul sezon.

Cand incepe sa fie difuzat?
Veste buna pentru fanii serialului American Horror Story. Serialul revine cu sezonul cu numarul 9. Dupa cum s-au obisnuit si fanii, acesta urmeaza sa fie difuzat din toamna. O data mai exacta va fi anuntata in viitorul apropiat.

Unde vom putea viziona acest nou sezon?
Difuzat in SUA de catre FX, serialul American Horror Story se va putea urmari in curand si in Europa cel mai probabil pe Netflix. In Franta se poate urmari pe Canal +.

Care este povestea acestui sezon?
Pe data de 10 aprilie 2019 au aparut primele indicii cu privire la un nou sezon al serialului American Horror Story. Informatiile au fost dezvaluite pe contul oficial de Instagram al serialului. Un teaser destul de scurt nu lasa loc indoielii: acest sezon intitulat AHS 1984 se va concentra asupra slashers, un gen cinematografic care a explodat in anii ’80, ’90 si 2000 cu sagas precum Halloween sau Scream, in care gasti de adolescenti sunt urmarite de catre un ucigas in serie.

Care sunt principalii actori din casting?
Actorii si actritele din serial sunt cam aceiasi ca in primele sezoane, nu se reinnoiesc, asta spre marea bucurie a fanilor din intreaga lume. Pentru moment, doar Emma Roberts a fost confirmata in mod oficial pentru acest nou sezon – comediana a declarat ca iubitul sau in acest sezon urmeaza sa fie jucat de catre Gus Kenworthy. Mare premiera pentru acest serial – Evan Peters nu se va afla de aceasta data in casting. Ramane de vazut daca actorii sau actritele emblematice precum Jessica Lange, Billie Lourd, Sarah Paulson sau Kathy Bates vor fi prezenti in acest nou sezon.

Intrebat mai multe lucruri despre acest nou sezon al serialului American Horror Story, creatorul Ryan Murphy a declarat urmatoarele – Tot ce pot sa spun este ca vreau sa calatoresc in viitor, ceea ce nu am mai facut pana acum.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?