Blue Bayou: un străin în propria sa țară

In Blue Bayou, un barbat care a petrecut 30 de ani in Statele Unite ale Americii risca brusc sa fie expulzat. O drama in care joaca Justin Chon, Alicia Vikander, Linh-Dan Pham si tanara Sydney Kowalske.

Blue Bayou sau cum o viata fericita este data peste cap

Blue Bayou spune povestea lui Antonio LeBlanc, nascut in Coreea insa adoptat la varsta de trei ani. A petrecut peste 30 de ani in Statele Unite ale Americii, s-a casatorit cu Katy, o trateaza pe Jessie, fiica acesteia, ca pe propria fiica si urmeaza sa aiba un copil cu Katy. Este american sau cel putin asa se considera el. Dupa o altercatie cu doi politisti, din care unul este fostul sot al lui Katy, se trezeste la sectia de politie dupa care este trimis la Serviiul de Imigrari fiind considerat un strain.

Risca sa fie expulzat din tara din cauza ca parintii sai nu i-au reglat situatia atunci cand era copil. O absurditate pentru el si pentru zecile de persoane in aceeasi situatie insa, o modalitate pentru Serviciul de Imigrari de a-l expulza. Singura solutie ramasa este sa dovedeasca ca este util pentru societate.

Un film emotionant
Realizat de Justin Chon care interpreteaza aici primul sau rol din viata, Blue Bayou este o drama intima extrem de emotionanta. Antonio face tot ce ii sta in putere pentru familia sa dupa un trecut marcat de delincventa si de doua arestari.

Emotie atunci cand Jessie isi exprima teama de a fi din nou abandonata de figura paterna reprezentata de Antonio. Emotie atunci cand Katy ii spune ca, din punctul sau de vedere, nu depune toate eforturile necesare pentru a evita expulzarea. Si, evident, atunci cand Antonio simte ca lumea se prabuseste in jurul sau. Ne va fi destul de greu sa nu varsam o lacrima atunci cand vizionam 123 movie free online pe internet.

Blue Bayou va fi lansat in cinematografe pe data de 15 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *