Care sunt cele mai bune ceasuri inteligente ale lunii septembrie?

Un ceas inteligent ne permite accesul la un anumit numar de informatii fara sa fim nevoiti sa ne scoatem smartphone-ul din geanta sau din buzunar. Chiar daca Apple Watch este cel care se bucura de cel mai mare succes la momentul actual, exista alternative si la Samsung, Huawei/Honor sau chiar Withings pentru toate buzunarele, toate gusturile si toate nevoile. Sportiv sau nu, aceasta selectie a celor mai bune ceasuri inteligente ale lunii septembrie ti se adreseaza daca intentionezi sa achizitionezi un astfel de dispozitiv.

Apple Watch Series 5 : cel mai bun smartwatch al momentului
Noul model oferit de Apple primeste o functie cheie, extrem de asteptata si o actualizare de software, insa, in rest, este vorba de acelasi ceas excelent de anul trecut. Nu mai este nevoie sa contorsionezi bratul pentru a afla cat este ora, ecranul ramane mereu aprins. De notat, in privinta altor imbunatatiri considerabile, o busola (magnetometru) care indica cele mai bune directii atunci cand navigam cu o harta si o functie de apel de urgenta international. Evolutii mici pentru acest nou ceas insa care ramane unul din cele mai bune smartwatch-uri de pe piata.

Samsung Galaxy Watch Active 2 : cel mai bun ceas inteligent sub 300 de euro
Samsung Galaxy Watch Active 2 este un ceas inteligent ideal pentru utilziatorii de Android care isi doresc un dispozitiv care sa ofere numeroase optiuni de personalizare si excelente optiuni de monitorizare ale antrenamentelor. Pentru utilizatorii de iPhone nu este cea mai buna optiune insa are avantajul de a monitoriza somnul.

Honor Magic Watch 2 : un ceas inteligent bun sub 200 de euro
Honor Magic Watch 2 prezinta acelasi design si acelasi arsenal de functionalitati ca Huawei Watch GT 2, totul la un pret mai scazut. Cu numerosii sai senzori si monitorizare a activitatii extrem de precise, ecranul sau OLED foarte bun si autonomia excelenta, acest ceas inteligent al constructorului chinez face parte fara discutie din cele mai bune ceasuri inteligente de pe piata.

Withings Move ECG : un ceas bun la un pret de sub 100 de euro
Cu Move ECG, Withings lanseaza primul ceas analogic capabil sa realizeze o electrocardiograma. Orientat in mod clar inspre sanatate, permite, in egala masura, monitorizarea activitatii fizice a proprietarului. Chiar daca aceste functionalitati raman limitate, designul sau sobru si clasic va fi cu siguranta pe placul tuturor celor care vor sa se echipeze cu un ceas inteligent simplu dar eficient.

iOS sau Android ? Ce aleg in cazul unui ceas inteligent ?
Inainte de a alege un sistem de operare trebuie sa verifici compatibilitatea viitorului tau ceas inteligent cu smartphone-ul pe care il detii. Un numar destul de mare de ceasuri inteligente pot functiona cu un telefon Android sau un iPhone insa nu este cazul intotdeauna. Apple Watch nu este compatibil cu smartphone-urile care evolueaza sub OS-ul oferite de Google. Actorii principali de pe piata ceasurilor inteligente sunt Apple si Samsung insa si Huawei, Honor, Withings sau Fitbit vin din urma in forta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *