Carnival Row – de ce trebuie să urmărești acest serial Amazon Prime

Este sfarsitul verii. Si cine spune sfrasit de vara spune noi seriale. Carnival Row, un nou serial difuzat de Amazon Prime este cel mai nou serial pe care trebuie sa il urmresti neaparat in aceasta toamna. In rolurile principale serialul propune doi actori cunoscuti, Cara Delevigne si Orlando Bloom. Insa ar trebui sa il urmarim doar pentru ca joaca doi actori cunoscuti sau are si alte atuuri? Descopera acest lucru in cele ce urmeaza.

Dupa Hanna, o adaptare a filmului lui Joe Wright, Good Omens, bazat pe romanul cu acelasi nume al lui Terry Pratchett si Neil Gaiman si cel mai recent The Boys, o adaptare a benzilor desenate cu super eroi, noul serial Amazon Prime Video se numeste Carnival Row. Un serial cu o distributie de cinci stele, cu actori precum Orlando Bloom si Cara Delavigne. Serialul este disponibil incepand cu data de 30 septembrie pe Amazon Prime Video.

Despre ce este vorba? Razboiul a facut ravagii intr-o lume fantastica in care fiintele umane au incalcat proprietatea fiintelor supranaturale. In ciuda tensiunilor existente in aceasta epoca victoriana dark, detectivul Rycroft Philostrate si zana Vignette Stonemoss se vor indragosti nebuneste unul de celalalt. O iubire imposibila care se sfarseste cat se poate de prost atunci cand creatura aliata afla despre moartea iubitului sau. Insa este acesta din urma cu adevarat decedat? Sapte ani de la aceasta drama, eroina se va aventura acolo unde locuiesc oamenii si va avea parte de o multime de surprize.

Intre Vignette Stonemoss si Rycroft Philostrate, Cara Delevigne, respectiv Orlando Bloom, iubirea este mai puternica decat societatea intoleranta in care traiesc. O pasiune interzisa in genul celei traite de Romeo si Julieta, intre un detectiv determinat si o zana cu aripi magnifice.

Deja, teaserul absolut fantastic al serialului este promitator si trailerul sumbru cu Cara Delevigne si Orlando Bloom care se iubesc chiar daca nu au acest drept ne ofera un motiv in plus de a urmari acest serial. Acum ca ai posibilitatea de a urmari sezonul 1 in intregime te vei convinge ca acest serial merita sa fie vizionat.

La aceasta relatie de iubire interzisa se adauga ancheta unei crime. Rycroft Philostrate se va confrunta cu un fel de ucigas in serie care ucide creaturile mitologice. Eroul va ajunge sa aiba numeroase flash back-uri din trecutul sau. Mergand din surpriza in surpriza, ne lasam antrenati in aceasta investigatie extrem de interesanta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?