Ce spune forma buzelor despre personalitatea ta?

La fel ca numeroase alte trăsături fizice, forma buzelor poate spune o mulțime de lucruri despre personalitatea ta. Se spune despre ochi că sunt oglinda sufletului, despre mâini că reprezintă cartea de vizită a unei persoane însă și buzele au multe de spus, nu se lasă mai prejos.

Buze pulpoase. Ești o persoană generoasă, o prietenă excelentă și o confidentă exemplară. Familia și prietenii tăi știu că pot conta în orice situație pe tine, le vei oferi mereu un sprijin. Majoritatea din cazuri, pui dorințele celorlalți înaintea propriilor tale dorințe. Nu ești o persoană egoistă, chiar din contră. Ai însă grijă ca această generozitate și amabilitate să nu se întoarcă împotriva ta.

Buze subțiri. Nu îți place să te afli în lumina proiectoarelor. Când ești obligată să faci acest lucru, te arați ezitantă și timidă. În general, preferi să stai într-un colț și să observi oamenii în tăcere. Ești o persoană solitară, nu îți place să pierzi timp și energie. Îți place să te plimbi în natură, să citești seara înainte de culcare, să practici yoga…pe scurt, activitățile zen sunt preferatele tale.

Buze bine conturate. Buzele tale sunt delicate, perfecte. Îți place să te distrezi, să profiți de plăcerile simple ale vieții, să încerci să refaci lumea și să petreci timpul în compania prietenilor tăi. Nu suporți rutina și lupți împotriva acesteia cu toate forțele. Hiperactivitatea de care dai dovadă îi surprinde pe cei din anturajul tău.

Buze groase. Te simți bine în pielea ta. Iei lucrurile așa cum sunt, nu te stresezi prea tare, trăiești clipa prezentă. Ești o persoană amabilă însă nu exagerezi cu amabilitatea, serviabilă însă fără excese, strictă și serioasă atunci când trebuie. Ai sânge rece ceea ce provoacă admirația celor din jur. Ești o bună sfătuitoare pentru toți cei care vin să ți se confeseze.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?