Cele mai frumoase orașe de vizitat vara

Vei fi în concediu în luna Iulie sau August și încă nu ai reușit să alegi o destinație de vacanță? Pentru a-ți ușura alegerea, am ales pentru tine câteva orașe ideale pentru vacanța de vară.

Florența
Florența…orașul muzeu al Toscanei. Nu putem contesta frumusețea și farmecul de neegalat al acestui oraș italian. Florența este destinația ideală pentru pasionații de istorie, artă și arhitectură. Îți recomandăm să alegi din timp atracțiile pe care urmează să le vizitezi deoarece sunt atâtea lucruri de făcut și de văzut încât riști să devii dezorientat: catedrala Lisabona, grădina Giadini pentru a admira Florența de sus, Ponte Vecchio, cel mai vechi pod din Florența, numeroasele muzee…

Edimburgh
Bine ai venit în capitala scoțiană! Edinburgh este un oraș de vizitat măcar o dată în viață. Vara este anotimpul ideal pentru o vizită. Poți profita de parcurile și dealurile din oraș, pentru plimbări relaxante sau pentru un grătar. În luna August orașul este animat deoarece este perioada în care se organizează o mulțime de festivaluri. Ai de ales între Festivalul Fringe, Festivalul Internațional din Edinburgh, Festivalul Cărții, Festivalul Gastronomiei…o mulțime de activități care te țin ocupat.

Mérida
Mérida, Orașul Alb, este capitala regională a regiunii Yucatan, Mexic. Vei avea parte de relaxare totală în acest vechi oraș colonial. Este cald de-a lungul întregului an, cu o temperatură medie de 26 de grade. Cu alte cuvinte, destinația ideală pentru amatorii de soare și plajă. În piața locală, Zocalo poți admira o demonstrație de dans folcloric și să pleci în descoperirea arhitecturii locale.

Riquewhir
Orășel viticol, Riquewir este una din numeroasele bijuterii din Alsacia. Acest oraș înconjurat de ruine face parte din clasamentul celor mai frumoase orășele din Franța. Străduțele înguste sunt fermecătoare, casele sunt de epocă, decorul este unul de vis. În plus, la Riquevir, florile sunt înflorite de-a lungul întregului an.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?