Cum să ai o relație mai bună cu cineva

Unul dintre scopurile unui om, in general, este sa se inteleaga cat mai bine cu cat mai multa lume caci de pe urma lor pot aparea mai multe beneficii. Vreau sa ti-o spun din start ca uneori, in incercarea de a ii satisface pe cei din jurul tau o sa ajungi cel mai nefericit, asta datorita faptului ca in aceasta incercare iti pierzi foarte-foarte mult timp si energie.

Ca sa-ti usurez treaba, urmeaza-mi sfaturile de mai jos.

1. Spune-i pe nume. Da, vorba „cea mai frumoasa melodie pentru cineva este numele sau” este una foarte adevarata. Adreseaza-te oamenilor pe nume, in acest mod realizezi o conexiune mai puternica si se construieste mai usor o relatie.

2. Apreciaza. Gaseste lucrurile care merita apreciate la persoanele din jurul tau si apreciaza-le in asa fel incat oamenii sa observe asta. Poate pentru tine nu inseamna chiar asa mult faptul ca apreciezi o persoana dintr-un anumit motiv, insa pentru acea persoana poate insemna enorm.

3. Fii dinamic, nu static. Daca discuti cu cineva, incearca sa dezvolti subiectele de discutie si sa nu vorbesti aceleasi lucruri in fiecare zi. Ah, da, si sa nu discuti chestii care nu te ajuta deloc. Incearca sa cauti subiecte noi periodic, sa aduci o atmosfera unica, in asa fel oamenii vor fi mult mai interesati de tine.

4. Gaseste subiecte comune. Cauta pana gasesti subiecte comune cu persoana cu care discuti si amandoi castigati. Daca tu discuti despre un film iar persoana cealalta nu e pasionata si nu o intereseaza, din start ai o conversatie proasta. Tare proasta. Incearca sa bati catre subiectele comune si discuta cat mai mult despre ele, dar pana la o limita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *