Destinații ideale de toamnă

Călătoriile trebuie să continue și pe timp de toamnă. Și toamna sunt la fel de multe de văzut și de făcut, culori precum roșu, galben și portocaliu oferind cel mai frumos tablou.

Seychelles este o destinație paradisiacă în orice perioadă a anului. Insulele din arhipelag rivalizează în frumusețe și în peisaje idilice. Luna Octombrie este ideală pentru a petrece un sejur în Mahe sau Praslin. Temperaturile în această perioadă sunt ideale: nici prea cald, nici prea frig. Destinația perfectă pentru a-ți face plinul de Vitamina D fără prea mari eforturi.

Frumusețea naturală a Japoniei este sublimată odată cu sosirea toamnei. Luna Octombrie vine cu o nuanță superbă de cupru asupra pădurilor nipone, un fenomen pe care japonezii l-au denumit Koyo. Această transformare a frunzelor de arțari japonezi oferă un spectacol incredibil. De la electrizantul Tokyo la imperialul Kyoto, trecând prin muntele Fuji, Japonia are o mulțime de lucruri de oferit turiștilor. Perioada este ideală pentru vizitarea țării, temperaturile sunt deosebit de plăcute.

Australia iti ofera ocazia de a prelungi vara la o altă latitudine. În Octombrie în Australia temeperaturile sunt plăcute în ciua averselor prezente în unele regiuni. Insă acestă insulă continent este atât de vastă încât oferă climate contrastante, de la nord la sud, trecând prin deșerticul Red Center unde, zilele sunt caniculare și nopțile glaciale. Capitala culturală a țării, Melbourne organizează în luna Octombrie Festivalul Internațional de Arte.

Chile. In Octombrie, vara chiliană încă nu se dă dusă. Prin urmare, condițiile climatice sunt favorabile, în centrul țării în special și la Santiago. Chile, datorită formei sale este, înainte de toate, un pământ al contrastelor, de la deșertul Atacama, cea mai aridă regiune din lume, la insula Chiloe, locul cel mai umed de pe planetă. Această frumusețe sălbatică și aura mistică ce înconjoară insula Paștelui oferă turiștilor un sejur memorabil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?