Fuste în tendințe – cele mai în vogă noutăți pentru toamnă

Fusta continuă să fie cea mai trendy şi mai versatilă piesă vestimentară de la tine din dressing şi in toamna anului 2016. Scurtă sau midi, plisată sau tip creion, iată care sunt cele mai în vogă noutăţi care trebuie să facă parte de la tine din dressing.

Un veritabil must have din dressing, fusta este cea mai bună alegere pentru orice gust şi orice stil. Are o mulţime de modele, de croieli, de motive sau lungimi care pot seduce pe oricine.

Fusta midi. Lungimea până la genunchi este încă foarte trendy alături de pliseuri şi de o versiune cât mai fluidă. Este aliatul ideal pentru cele mai frumoase ţinute în stil college sau total seventies. O poţi purta cu tocuri sau cu un pulover sweat pentru a sparge puţin cumva codurile. Sau alături de o cămaşă de blugi pentru un plus de modernitate. Fusta midi fluidă arată cel mai bine cu irizeuri sau cu inserţii strălucitoare. Marii clasici precum roşul, negrul sau bleumarinul funcţionează de minune.

Fusta tip creion, un alt model clasic, o valoare sigură. Dar în acest sezon nou va primi motive noi precum tartanul, celebrele carouri scoţiene. Dar foarte în vogă sunt şi motivele leopard sau versiunile uni în nuanţe de gri. Balerinii sau bascheţii te vor ajuta să fii cea mai trendy.

Fusta lungă cu motive boeme sau gipsy va arăta cel mai bine cu o geacă şi cu botine în stil rock. Dar şi cu dungi sau imprimeuri etnice. O poţi purta cu tocuri sau cu o curea pentru a-ţi pune talia în evidenţă.

Fusta mini este cea care se potriveşte tuturor gusturilor. Cu nasturi, cu fermoare, cu formă de trapez sau cu pliseuri, uni sau cu imprimeuri este cea care îţi va pune stilul în evidenţă.

Ce model vei alege?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?