Galaxy S11 – aparat foto cvadruplu, aparat foto de 108 mpx, iată ultimele informații

Galaxy S11 ar fi echipat, conform ultimelor zvonuri, cu un aparat foto de 108 mpx si ar profita de un zoom optic x5. Samsung urmeaza sa isi echipeze viitorul telefon cu un modul ISOCELL Bright XMX conceput in parteneriat cu Xiaomi. Iata ultimele informatii despre noul telefon de la Samsung.

Galaxy S11 se anunta a fi drept un monstru in domeniul fotografiei datorita unui aparat foto cvadruplu, a unui aparat foto principal de 108 mpx si unui zoom optic x5. In august, Samsung a prezentat primul sezonor foto de 108 mpx. Dezvoltat in parteneriat cu constructorul chinez Xiaomi, ISOCELL Bright XMX propune o rezolutie echivalenta cu cea a unui aparat digital din gama premium. Isi va face intrarea pe piata odata cu Xiaomi Mi Mix Alpha, un smartphone de-a dreptul surprizator.

Pe Galaxy S11 acest modul va fi insotit de alti trei senzori foto. Regasim in special un senzor ToF dedicat detectarii profunzimii campului. Nu este o surpriza acest lucru tinand cont de faptul ca Samsung a integrat deja acest senzor ToF la Samsung Galaxy Note 10+. In rest, constructorul integrase deja pe telefoanele sale un aparat foto cvadruplu, pe gama Galaxy S10+. Si asta nu e totul. Se pare ca Samsung intentioneaza sa isi echipeze noile telefoane cu un zoom optic x5 pentru a rivaliza cu smartphone-ul P30 de la Huawei, al carui zoom a impresionat o multime de persoane. Aceasta tehnologie de zoom ar fi fost dezvoltata de Corephotonics, o firma originara din Israel, extrem de inovatoare, cumparata de Samsung anul acesta.

O trasatura interesanta pe care Samsung ar putea sa o adopte si in cazul lui S11 este tehnologia Sound on Display (SoD), o tehnologie care beneficiaza de capacitatea de a lasa libera o portiune mai generoasa din ecran, inlocuind in acest sens difuzorul frontal. Se pare ca anul viitor va exista o adevarata competitie intre procesoare deoarece atat Snapdragon 865 cu care va fi echipat S11 cat si Exynos vor fi realizate in unitatile de productie detinute de Samsung.

In mod vizibil, Samsung pregateste un nou tur de forta odata cu Samsung Galaxy S11, in special in ceea ce priveste domeniul foto. Oricum ar fi, luna viitoare ar trebui sa avem mai multe informatii despre fisa sa tehnica. Lansarea sa ar trebui sa aiba loc in februarie/martie 2020.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?