Honor View 30 Pro: Kiron 990 5G, baterie mare și ecran cu dublă perforație

O serie de informatii noi cu privire la Honor View 30 si varianta sa Pro au aparut recent. Modelul Pro se deosebeste de fratele sau in mai multe privinte, in special in ceea ce priveste ecranul, bateria dar si prin SoC-ul sau.

La fel ca si Huawei, care nu a lansat modelele Huawei Mate 30 si Mate 30 Pro in Europa, Honor View 30 si View 30 Pro sunt inca de actualitate si ar trebui sa fie prezentate in mod oficial in cel mai scurt timp. In plus, restrictiile impuse de SUA ar putea fi in curand doar o amintire urata si indepartata. Asta deoarece deja, Donald Trump a ridicat o serie de sanctiuni.

La sfarsit de septembrie au aparut primele informatii despre Honor View 30. O serie de informatii noi vin sa clarifice putin lucrurile. In primul si in primul rand, Honor View 30 Pro va beneficia de un aparat foto dublu in partea din fata in timp ce View 30 se va multumi cu unul singur. O alta diferenta: modelul Pro va avea un ecran OLED si View 30 un ecran LCD. In ceea ce priveste modulul foto principal din partea dorsala, acesta va fi de 60mpx. Standardul fiind de 64 mpx, ne aflam in prezenta unui model inedit. In ceea ce priveste numarul de senzori foto se diferentiaza cele doua modele. Pro are patru camere foto in timp ce View 30 are 3. O alta noutate: ecranul OLED a lui 30 Pro prezinta un ecran cu dubla perforatie, in partea din fata, fiecare gazduind cate un senzor foto.

O alta inegalitate daca ar fi sa comparam cele doua telefoane se situeaza la nivel de baterie. Honor View 30 Pro beneficiaza de o baterie de 4200 mAh cu SuperCharge de 40W, in plus fata de incarcarea fara fir de 15 W. In schimb, modelul Honor View 30 se multumeste cu 4000 mAh cu SuperCharge de 22,5 W si nu ofera incarcare fara fir.

Intr-un final, daca cele doua telefoane oferite de Honor se vor inarma cu procesorul Kirin 990, asa cum sustin zvonurile, cel oferit de Honor View 30 Pro va fi un Kirin 990 5G. Un procesor care se poate regasi in egala masura si pe Huawei Mate 30 Pro. Kirin 990 5G este putin mai rapid decat varianta clasica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *