Samsung Galaxy Note 10 Lite a apărut online în imagini

Pozele presupuse cu Galaxy Note 10 Lite au fost publicate pe Twitter. Iata principalele informatii despre noul smartphone de la Samsung.

De mai multe luni deja, zvonurile cu privire la un anume Samsung Galaxy Note 10 Lite au aprut, zvonuri confirmate de altfel de documente oficiale. Primele poze oficiale incep sa isi faca aparitia oferindu-ne o idee despre cum va arata acest telefon. Youtuber-ul TechTalkTv a publicat pe contul sau de Twitter primele poze cu aparatul. Regasim cateva trasaturi similare cu Galaxy Note 10, un stylus, un modul de camera central pentru camera frontala si un modul de camera in partea din spate cu 3 obiective in forma de L completate de catre flash.

Aceste imagini nu ne spun mare lucru despre principalele caracteristici ale telefonului insa tind sa dovedeasca ca prezentarea lui Galaxy Note 10 Lite este din ce in ce mai aproape, ar putea fi prezentat in timpul CES 2020.

Un SOC datat. In ceea ce priveste memoria, zvonurile precedente cu privire la Samsung Galaxy Note 10 Lite evocau un SoC Exynos 9810, acelasi procesor cu care era echipat Samsung Galaxy S9. O alegere mai degraba surprinzatoare care ne duce cu gandul ca constructorul a ales mai degraba sa optimizeze costurile decat sa opteze pentru un SoC concurent din gama de mijloc, posibil mai eficient.

Zvonurile evoca in egala masura 6GB RAM, 128 GB de stocare interna, un ecran AMOLED Full HD+ de 6,7 inchi, o baterie de 4500 mAh si un senzor foto triplu, de 12 mpx, fiecare cuplat la o optica diferita (unghi larg, unghi ultra larg si zoom x2). Cititorul de amprente digitale va fi integrat direct in suprafata de afisare. In plus, exista o mica perforatie chiar deasupra marginii superioare a ecranului pentru a gazdui camera pentru selfie.

Chiar daca Samsung Galaxy Note 10 Lite nu este un telefon din gama premium, procesorul sau este, Exynos 9810 care este deja integrat in S9 dar si in Note 9. De notat este in egala masura prezenta unui slot microSD (pana la 512 GB). In plus, o mufa jack de 3,5 mm este integrata.

Un alt punct forte al telefonului este oferit de bateria sa de 4500 mAh. Poate fi incarcat rapid pana la 25w cu ajutorul tehnologiei Samsung Fast Charging. In schimb, nu beneficiaza de incarcare fara fir. O alta absenta, Wi-Fi 6 spre deosebire de Galaxy S10 si Galaxy Note 10, acest smartphone fiind dotat cu Wi-Fi 5.

Samsung va organiza o conferinta cu ocazia CES 2020, pe data de 7 ianurie, ocazia perfecta pentru a afla mai multe despre acest smartphone al carui pret ar putea fi de 609 euro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?