Samsung Galaxy Note 10 Review

Inca pe podiumul celor mai buni vanzatori de pe piata smartphone-urilor, Samsung lanseaza in fiecare an cate un model din gama Note. Acest al 10-lea model din gama propune un format compact interesant, un ecran cu un punch-hole si un design excelent. Iata un mic review al lui Samsung Galaxy Note 10.

Galaxy Note 10 + a reusit sa ne seduca cu designul sau excelent, capacitatile sale din domeniul foto si ecranul de top. Aici, Samsung propune aproape acelasi lucru intr-un format mai mic. Este chiar mai compact decat Galaxy Note 9 lansat la sfarsit de an 2018, cu aproape 1 centimetru mai mare, 55 mm mai micut si cu 1mm mai putin gros.

Pariul este unul reusit deoarece, pe langa faptul ca aaparatul este mai compact si extrem de placut de tinut in mana, diagonala ecranului se schimba putin – 6,3 inchi spre deosebire de 6,4 inchi pentru Note 9. Propus la lansare la un pret de 959 de euro intra in categoria altor smartphone-uri precum OnePlus 7T Pro, Huawei P30 Pro sau Sony Xperia 5.

Latura estetica este prima care sare in ochi in cazul lui Galaxy Note 10. Este un telefon impresionant. Finisajele sunt perfecte, ecranul este omniprezent. Cititorul de amprente digitale cunoaste putine rateuri. Aparatul propune 256 GB de stocare care din pacate nu se poate extinde insa integreaza doua sloturi pentru cartela SIM si faimosul stylus S-PEN care este si el certificat IP68. In aceste conditii, mufa jack este absenta insa aparatul este furnizat cu casti cu fir USB-C.

Galaxy Note 10 beneficiaza de un ecran Super AMOLED, o adevarata bijuterie. Avem impresia ca avem doar un ecran in mana deoarece acesta ocupa aproximativ 92% din partea din fata. Perforatia gazduieste camera frontala.

In ceea ce proveste performantele acest telefon beneficiaza de prezenta unui Exynos 9825 si a unui GPU Mali-G-76 MP12. De mentionat sunt cei 8 GB « doar » spre deosebire de 12 GB de care beneficiaza Note 10+.

Pozele sunt de calitate. Partea foto reprezinta un fel de copy/paste ai lui Note 10+ care era deja o copie a lui Galaxy S10. Avem trei senzori foto in partea din spate cu un prim modul de 12 mpx.

Autonomia este excelenta cu bateria sa de 3500 mAh si telefonul beneficiaza de incarcare rapida 25W. One UI 2.0 cu Android 10 este extrem de bun. De notat este ca S-Pen este ca de obicei extrem de cool de folosit. Perfectiunea este cuvantul prin care am putea caracteriza acest telefon de la Samsung. Performantele sunt foarte bune si Glaxy Note 10 este ideal pentru toti cei care stau departe de o priza de curent mai mult de 12 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *