Sin Hijos (2020), o comedie mexicană clasică și lentă

Limba spaniola este inca o data la onoare in aceasta saptamana. Sin Hijos face parte din noutatile saptamanii oferite de Netflix. Pe langa excelentul serial Sky Rojo, comedia mexicana Sin Hijos se adauga astfel catalogului platformei de streaming.

Synopsis-ul este unul cat se poate de simplu: Fidel (Alfonso Dosal), este un barbat divortat de mai bine de patru ani, tatal micutei Ari. Regaseste iubirea in bratele tinerei si frumoasei Marina. Insa, relatia intampina la scurt timp un obstacol, cu referire directa la titlul filmului: Marina detesta copiii. Pentru a nu avea probleme, Fidel are o propunere halucinanta pentru fiica sa, aceea de a se da drept sora sa mai mica… planul se desfasoara fara probleme initial, pana cand, in cele din urma, adevarul iese la iveala…

Nu mai este nimic de adaugat. Sin Hijos este o comedie romantica din cele mai clasice care se bazeaza pe unul din cele mai clasice subiecte din industria filmului: o intalnire, un inceput de relatie in care totul merge ca pe roate la inceput si inevitabila ruptura care urmeaza, inainte de un happy-end, bineninteles. Drept urmare, riscam sa avem impresia unui deja-vu urmarind acest film. Asta, in ciuda faptului ca am reusi sa ne atasam rapid de personajele principale.

Filmului Sin Hijos, realizat de catre Roberto Fiesco ii lipseste acea sclipire indispensabila pentru a transpota spectatorul in intriga filmului. Chiar daca tranzitia intre “totul merge bine” si ruptura este destul de bine realizata, finalul este, in schimb, destul de abrupt, ca sa nu spunem ca spectatorii sunt destul de rapid expediati. Si sa nu aducem in discutie personajele secundare, complet inutile…
Pe scurt, Sin Hijos este o comedie romantica banala, de urmarit in cazul in care ai epuizat deja toate celelalte variante din catalogul Netflix si chiar te plictisesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *