Sky Rojo, noul serial de la creatorii Casa de Papel

Sky Roko, un program exploziv

Care este cel mai mare avantaj al unui serial de succes precum Casa de Papel? Faptul ca beneficiezi de un mare credit mai apoi. Alex Pina, adica cel care sta la baza serialului fenomen de pe Netflix si mai de curand la White Lines revine pe Netflix cu un al treilea serial, Sky Rojo.

Si daca e sa ne luam dupa trailer, avem de-a face cu un serial complet nebun, unde sunt imbinate de minune violenta, sexul si scenele de actiune extrem de spectaculoase.

Sky Rojo, un serial spaniol, de 8 episoade, care va aparea pe 19 martie promite deja un rezultat memorabil.

Sky Rojo, va urmari de altfel, fuga lui Wendy, Gina si Coral, trei dansatoare specializate in striptease, urmarite de teribilul Romeo,proprietarul unui club extrem de special. Deci vom intra intr-un roadtrip violent, sexy, dar si formator. Probele prin care vor trece cele trei le vor permite sa isi descopere anumite calitati, dar si sa isi recupereze independenta.

Acest serial va fi unul incredibil de energic. Este intens, este socant, este percutant, este sexy, este epic… se anunta deci drept o experienta ce trebuie sa fie traita cu 100 la ora.

Un serial care este si foarte ingrijit din punct de vedere estetic, la fel ca si celelalte seriale. Sky Rojo va oferi cele mai frumoase scene in desert care ii va incanta pe cei care adora calatoriile si urmaririle care ne tin cu sufletul la gura.

In ceea ce priveste castingul, cele trei eroine sunt Verónica Sánchez, Lali Espósito et Yany Prado. Iar inamicii lor sunt Asie Etxeandia, Enric Auquer et Miguel Angel Silvestre. Acesta din urma este fara indoiala cea mai cunoscuta fata deoarece a mai juvcat in Sense8.

O energie nebuna care t e va captiva cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *