Streetstyle – idei de ținute în faimoșii Adidas Gazelle

În noul sezon toamnă –iarnă 2016-2017 va trebui să mizezi totul nu pe adidaşii Stan Smith sau New Balance, ci pe Adidas Gazelle. Sunt mai lejeri, mai eleganţi, modele de adidaşi mitici care în noul sezon îşi iau revanşa.

Aviz amatoarelor de bascheţi albi. Adidaşii Stan Smith sunt deja istorie. Fă loc deci la tine în dressing celui mai faimos şi mitic model de adidaşi. Este vorba despre adidaşii Adidas Gazelle.

Adidaşii Gazelle au fost lansaţi în anul 1968. Dar în anii 1980-1990 devin adidaşii preferaţi de rapperi şi mai apoi de skateri. Iar de câteva luni unele vedete sau bloggeriţe mai faimoase au adoptat acest model de bascheţi pentru toate ţinutele lor.

Ziua dar şi seara, în oraş sau la birou, indiferent de stil sau de gusturi, acest model de adidaşi se poate purta de minune la orice ţinută. Iată câteva idei care să te inspire pentru noul sezon.

Alături de o rochiţă şi de ciorapi, adidaşii Adidas Gazelle pot să facă parte din cele mai moderne look-uri. Iar alături de pantaloni slim cu o lungime 7/8 sau de o pereche de pantaloni de costum vei fi cea mai credibilă. Şosetele glitter sunt cele care îi pot pune cel mai bine în valoare.

Adidaşii Gazelle arată minunat şi alături de o fustă midi în nuanţe de alb, de una plisată sau şi de una maxi cu dungi.

Poartă-i alături de cele mai frumoase salopete cu modele trendy pentru a obţine un look şic, romantic şi urban în acelaşi timp.

Blugii mai scurti, cropped vor fi cel mai vine puşi în valoare de adidaşii Gazelle, de un palton mai lung în nuanţe de camel, dar şi de o pălărie din fetru, pentru un look folk şi urban minunat.

O geaca din piele suede cu franjuri, o pereche de blugi clasici şi un top clasic pot fi cel mai bine puşi în valoare de aceşti adidaşi mitici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?