Tahiti, o destinație exotică de neratat

Cea mai mare insulă din Polinezia Franceză atrage anual mii de turiști cu plajele sale, cascadele și laguna magnifică. De ce ar trebui să alegi Tahiti drept destinație de vacanță? Îți spunem noi chiar acum.

Scufundări în lagună. Descoperă fauna multicoloră a lagunei din Tahiti în timpul unei ședințe de scufundări. Vestea cea bună? Nu ai nevoie de experiență pentru a aprecia frumusețea acesteia.

Vizitează piața Papeete. Piața Papeete este o piață veche de 150 de ani, celebră pentru fructele și legumele sale, uleiurile (monoi de Tahiti), obiectele de artizanat, perlele și semințele de vanilie. Produse ce vor fi pe placul oricărui cumpărător.

Admiră de aproape natura luxuriantă. Ar fi păcat să pleci atât de departe și să nu profiți de timp pentru a vizita tot ce se poate, nu-i așa? De exemplu, ai putea pleca în explorarea uneia din văile din Tahiti (Fautaua, Puahine, Papenoo) pentru a profita de o panoramă de excepție.

Relaxează-te lângă o cascadă. În timpul unei drumeții vei da cu siguranță peste una din superbele cascade din Tahiti. Profită pentru a face o baie sau pentru a te relaxa. Nu trebuie să ratezi cele 3 cascade din Faarumai.

Descoperă cultura locală. Spectacole (sau cursuri) de dans polinezian, muzică, tatuaje, cultura perlelor și mai ales istoria insulei. Trebuie să descoperi neapărat cultura locală în timpul unui sejur în Tahiti. Papeete posedă o viață nocturnă bogată pe care o vei descoperi cu plăcere cu siguranță.

Relaxează-te pe o plajă paradisiacă. Tahiti posedă numeroase plaje de nisip alb sau negru, mărginite de ape cristaline pe care te poți relaxa după o zi întreagă de drumeții sau vizite. Temperatura medie anuală se situează între 20-30 de grade.

Cazează-te într-un bungalow pe apă. Luxoase și tradiționale totodată, bungalow-urile sunt perfecte pentru a uita complet de stres în timpul vacanței.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?