The Age of Adaline, film superb de vizionat

Este unul dintre filmele care au marcat frumos lumea cinematografiei în anul 2015 și este o poveste putin diferită pe c are nu am mai întâlnit-o în niciun film WatchSeries vizionat de mine pana în prezent.

Adaline este o tânără de 29 de ani care trăiește la aceasta varsta de aproximativ opt decenii. Fiind implicată într-un accident și rrsuscitata în mod miraculos de un fulger, Adaline rămâne practic nemuritoare inexplicabil și pe cât de interesant pare pe atta de greu este de ascuns acest secret de-a lungul decenilor.

Povestea lui Adaline se complica în momentul în care se îndrăgostește de frumosul filantrop Ellis. Deja plictisita de o viață care se tot repeta și nimic nou nu se întâmplă de cam opt decenii, Ellis ii reaprinde dorința pentru viață și simte cum devine din nou vie.

Descoperim în timp laitmotivul și anume timpul… desi la prima vedere pare iubirea, ei bine în esența este vorba despre timp. Unii cersesc timp pe când alții au prea mult și trece foarte greu devenind plictisiți de viață. Probabil de aici putem trage concluzia ca și ce este prea mult strica.

Iubirea pe care o trăiește alături de Ellis o face pe Adaline sa isi dorească sa devină muritoare și sa trăiască o singura viață dar cât pentru toate de pana acum… astfel ca se și întâmplă sa devină o femeie normala în varsta de 29 de ani care va trai frumos ultima sa viață.

Nu vreau sa dau mai multe detalii căci merita văzut, i-aș acorda nota 8 din 10 mai ales pentru actriță Blake Lively care se mulează perfect pe acest rol. Finalul este unul fericit în caz ca vreți totuși sa știți dinainte pentru ca nu va sunt pe plac finalurile triste, insa trebuie sa descoperiți singuri modul în care se termina căci merita vizionat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?