Top mini-seriale perfecte pentru binge-watching

Nu ai timp sau curaj sa te lansezi in descoperirea unui serial care dureaza 3, 5 sau mai multe sezoane? Mini-serialele de calitate sunt in acest caz, cea mai buna alegere pentru tine. Sunt seriale care au doar cateva episoade care se pot savura fara probleme intr-un week-end.

Years and Years, bomba distopica de neratat. Viata familiei Lyons, in timp ce Marea Britanie se retrage din Uniune si cand un nou mod de viata distopic incepe sa isi faca aparitia. Viviene Rook este o celebritate rebela care devine un politician controversat si care va tulbura si mai mult apele.

It’s a Sin, un serial bulversant despre tinerii care se confrunta cu Sida. Ritchie, Roscoe si Colin ajung la Londra in anul 1981. Tinerii isi vor incepe viata lor de adulti, dar un nou virus incepe sa se propage in comunitatea de gay. Este povestea prietenilor lor, a amantilor lor, dar si a familiilor.

Innocent, un thriller britanic pasionant. Dupa sapte ani petrecuti in spatele gratiilor, acuzat ca si-a omorat sotia, David Collins este in sfarsit eliberat datorita anularii condamnarii sale, o teribila eroare judiciara. Afara, trebuie sa se lupte pentru a-si recosntrui viata si pentru a regasi increderea celor din jur, deoarece o noua Ancheta se deschide.

The Honourable Woman, un thriller fascinant cu Maggie Gyllenhaal si Lubna Azabal. Fiica unui negutator de arme sioniste, Nessa Stein se trezeste ca este acum stapana pe mostenirea sa si ca trebuie sa conduca fundatia. Dar proiectul sau de pace va da foarte repede peste unele obstacole si se va regasi in mijlocul unor probleme cu spioni internationali, foarte periculosi.

Picnic at Hanging Rock. Este un mini- serial cu o atmosfera foarte ingrijoratoare, care are loc in Australia, in anii 1900. In timpul unui picnic organizat de Sfantul Valentin, trei elevi, dar si profesoarele lor dispar in apropiere de o stanca vertiginoasa. Misterul devine insa din ce in ce mai mare…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?